До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід по наймоднішому взутті осені

Осінь можна любити тільки за те, скільки різного взуття вона дає змогу носити залежно від погодніх умов. Vogue.ua обрав головні моделі сезону.

Реклама
Ковбойські чоботи

Цієї осені офіційно найбільш затребуване взуття ковбойські чоботи і черевики. Дизайнери постаралися і запропонували модникам широкий вибір. Любителям зміїного принта варто шукати пару у Zimmermann і Coliac, не надто практичні білосніжні варіанти є у Attico і See by Chloé, а для тих, хто хоче обзавестися ковбойськими черевиками як у героїв вестернів пряма дорога до Alberta Ferretti і Ganni.

<b>cowboy boots1</b>

Ботфорти

Не здають позицій цього сезону і ботфорти. Крім варіантів панчіх, максимально обтягуючих ногу, також популярні моделі з широкою халявою-гармошкою. У новому сезоні немає обмежень: від спортивних варіантів як у Alchimia Di Ballin і GCDS до класики Stuart Weitzman.

<b>ботфорты1</b>

Ботильони

Безпрограшним варіантом на осінь стануть елегантні ботильйони Loeffler Randall на стійкому каблуці у білій шкірі або з вельветом теракотового забарвленням. Їх можна поєднувати з брюками-кльош і об'ємним светром або з асиметричними трикотажними сукнями. Також в новому сезоні, актуальні моделі з каблуком у формі перевернутого конуса, як у Saint Laurent і Isabel Marant або kitten heels як у Miu Miu і №21.

<b>ботильоны</b>

Лофери

Шанувальникам класичних лоферів варто звернути увагу на моделі з незвичайних матеріалів і яскравих забарвлень. Так, в колекціях Tod's і Salvatore Ferragamo з'явилися леопардові пари, Gucci продовжують випускати лофери з хутром, роблячи акцент на кольорі, а Jimmy Choo представили сріблясті пари, наче зняті з ніг самої Попелюшки.

<b>лоферы1</b>

Черевики

З легкої руки Карла Лагерфельда найбажанішою покупкою цього сезону стали саме армійські черевики на шнурівці з трикотажною халявою і великим логотипом Fendi. Підтримали цю тенденцію бренди Valentino і Miu Miu. Крім того, не втрачають актуальності грубі черевики з великою кількістю застібок і пряжок, наш фаворит черевики Alexander McQueen.

<b>ботинки</b>

Чоботи
У новому сезоні практичні моделі на кожен день сусідують з епатажними варіантами так, що очі починають розбігатися. Біле взуття продовжує свій тріумфальний хід, автоматично перетворюючи кожну пару в об'єкт бажання героїнь streetstyle-хронік і не тільки.

<b>сапоги</b>

Кросівки

Задаючи тренд в новому сезоні, дизайнери розділилися на два табори: одні голосують за масивні "потворні" кросівки, а другі співають оди темі шкарпеток. Дехто дотримується обох варіантів, наприклад Acne Studios і Balenciaga.

<b>кросовки1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.