До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осінній тренд: пальто в чоловічому стилі

Британські джентльмени знають, що ідеальне пальто варто шукати на Севіл Роу. Саме на цій лондонській вулиці у свій час були зосереджені майстерні з індивідуального пошиття костюмів. Деякі з них залишилися тут і зараз, а назва Севіл Роу стала синонімом ідеально скроєного чоловічого гардероба. Саме роботами тутешніх майстрів надихалися в осінньо-зимовому сезоні і багато модних брендів, які повернули на подіуми класичне темно-сіре пальто – найчастіше однобортне, середньої довжини, без зайвих деталей і з бездоганною посадкою.

Calvin Klein осінь-зима 2018/2019

Таке пальто не потрібно вважати пережитком минулого. Наприклад, Раф Сімонс з його допомогою утихомирює комплект з яскраво-жовтого светру і шарудливої спідниці до підлоги, Ентоні Ваккарелло додає пальто до лакових міні-шортів, наче бажає закрити з його допомогою дуже відкриті ноги, а британка Стелла Маккартні, навпаки, вписує його в повсякденний гардероб – просто і ненав'язливо.

Реклама
Max Mara осінь-зима 2018/2019
Saint Laurent осінь-зима 2018/2019
Stella McCartney осінь-зима 2018/2019

<b>GreyCoatFall2018</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.