До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Делікатний акцент: нова колекція прикрас Lake Studio

Український бренд Lake Studio нерідко надихається Азією. Не стала винятком і нова колекція прикрас, яку склали сплетені вручну гребені, асиметричні підвіси, брошки і моносережки різної довжини.

Її головним акцентом стали каміння, характерні для традиційних оберегів і культових об'єктів в Азії. Наприклад, прісноводні перли неправильної форми в древній Азії вважали еліксиром молодості і магічної сили, а також метафорою того, як жінка може деколи ховатися від зовнішнього світу за міцною раковиною, залишаючись усередині тендітною і вразливою. Бірюза символізує любов і ніжність, її азіатські народи підносили як знак чуттєвого потягу, а малахіт, згідно з повір'ями, лікує від меланхолії. Комбінація всіх елементів, з'єднаних тонкими ланцюжками, підкреслює глибину жіночого начала і є талісманом, що захищає від складнощів зовнішнього світу.

Реклама


"Під час роботи над колекцією для нас було принципово працювати лише з українськими майстрами, які виготовили все вручну. Ми дуже задоволені результатом – вдались гарні прикраси з душею, які приємно носити самій і дарувати рідним людям", – коментують нову колекцію Анастасія Рябоконь і Олеся Кононова.

<b>Lake_Accesories_Jew</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.