До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cartier випустили нову нановерсію сумки Guirlande de Cartier

Колекція ювелірного французького Дому Cartier під назвою Guirlande de Cartier, яка вже встигла очолити вішлисти streetstyle-активісток, поповнилася новими моделями. Ювелірний Дім представив не тільки мінісумку Guirlande de Cartier у новому забарвленні, але і її нановерсію – стильну інтерпретацію найвпізнаванішого символу Cartier, у якій червона коробочка постає в новій ролі.

Нановерсія Guirlande de Cartier

Мініверсія та наномоделі колекції Guirlande de Cartier доступні в трьох кольорах: червоному, чорному і зеленому. Кожна з сумок оснащена короткою і довгою ручками, а також прикрашена молочними візерунками по краях моделі. Сумки з колекції Guirlande de Cartier легко доповнять будь-який streetstyle-образ. Так, Еріка Болдрін поєднує сумки зі шкіряним плащем, брючним костюмом і жакетом у стилі вестерну, Лінда Тол комбінує з елегантними мідісукнями і кашеміровим пальтом, а Белен Госталет – з повітряними блузками і сукнями в сільському стилі. У нашій добірці дивіться більше світлин модних дівчат з мінісумками і нановерсіями Guirlande de Cartier.

Реклама

<b>cartier сумки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.