До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Боремось, бо любимо": 10 відомих українців та українок об’єдналися для створення благодійної колекції каблучок SOLO By…

SOLO By… — це історії кохання від ювелірного бренду SOLO for diamonds, виражені в авторській колекції каблучок з вирощеними діамантами. Над колекцією працювали 10 відомих українців з різноманітних сфер, а 50% прибутку від прикрас буде передано на відбудову України через платформу UNITED24.

Реклама

Проєкт обʼєднав неймовірних особистостей — 10 видатних та яскравих українців, які поділилися своїм баченням каблучок, що є втіленням сімʼї та кохання. Героями SOLO By…, що створили унікальні прикраси з вирощених діамантів за власними дизайнами, стали: співачка JAMALA, українська фехтувальниця Ольга Харлан; льотчик-винищувач Вадим Ворошилов (KARAYA); українська волейболістка Юлія Герасимова; співачка ROXOLANA; засновниця DressX Дарія Шаповалова; засновниці GUNIA Project Наталія Каменська та Марія Гаврилюк; перша українська диджитал-інфлюенсерка, розроблена XR-студією FFFACE.ME Astra Starr; українська модель Наталія Гоцій та засновниця SOLO for diamonds Юлія Кушер.

Для виготовлення прикрас SOLO for diamonds використали вирощені саме в Україні діаманти. Завдяки цьому учасники змогли відтворити кожну задуману ідею: обрати камені різної форми, кольору чи характеру, запропонувати власне бачення обрамлення та закласти важливий сенс.

Усього в колекції представлено 11 каблучок — символів кохання: беззаперечного, неосяжного, палкого, непохитного.

JAMALA, співачка

"Головна істина про кохання — це те, що ми нічого про нього не знаємо. Якби був один рецепт, напевно, життя не було б таким цікавим", — ділиться JAMALA.

Її каблучка містить у собі символ-зірку, що транслює космос, всесвіт та небо. І в цій системі сімʼя — цілий всесвіт. Саме до нього робить відсилання "ефект метелика" у каблучці: темніша ділянка у центрі діаманта та зірка — символ космосу та неба.

Вадим Ворошилов (KARAYA), льотчик-винищувач

Каблучка Вадима — особлива, і за силуетом нагадує літак. Родзинкою прикраси стало гравіювання всередині, в якому криється вся суть витвору та кохання: в небі і на землі.

Вадим зізнається, що для нього сімʼя — це і є любов. Це два переплетені поняття, які будують майбутнє. "Сімʼя — це саме те, заради чого український народ зараз виборює право на життя та любов", — ділиться він.

Ольга Харлан, українська фехтувальниця

"Мотивація ставати кращим для себе та своєї людини — саме це і є кохання" — ділиться Ольга Харлан.

Символічно, що на дизайн каблучки Ольгу надихнула справа її життя — фехтування. Форма каблучки — це метафора на шпагу з гострим закінченням, прикрашена круглим діамантом у центрі.

Юлія Герасимова, українська волейболістка

"Любов допомагає мені бути кращою кожного дня, як у житті, так і в спорті", — відверто каже Юлія Герасимова.

Як у грі, так і в коханні, Юлії подобається мінімалізм. Саме тому вона вигадала дизайн, що передає простоту концепту кохання, але й водночас його неймовірну силу.

Огранювання каменя в каблучці замислено так, щоб відбивати світло, створюючи ефемерне сяйво.

Марія Гаврилюк та Наталія Каменська, засновниці бренду GUNIA Project

У дизайні нової каблучки наївна естетика GUNIA Project поєднується з каноном ювелірного мистецтва. Форма розімкненої, крученої прикраси натхнена давньою українською оздобою — гривнею.

Пара птахів традиційно мала романтичне забарвлення: символізувала любов і єдність. Декор каблучки інтерпретує цей образ: поміщає птаха в пару з діамантом в класичному огранюванні rose cut.

ROXOLANA, співачка

Створюючи свою обручку, ROXOLANA обрала для діаманта форму ашер, що вважається іконою стилю артдеко.

"Істина кохання в тому, щоб бути відвертим та чесним із собою так, наче дивишся у дзеркало, й саме тоді справжнє кохання знайде тебе", — коментує дизайн обручки співачка.

Astra Starr, перша українська диджитал-інфлюенсерка, розроблена XR студією FFFACE.ME

"Я вважаю, що кожна людина — це окремий всесвіт, а шлюб — це зближення цих всесвітів без втрати своєї сутності. Ці думки й надихнули мене на створення дизайну з двома діамантами форми "груша" різних кольорів, які торкаються одне одного, але не є одним цілим", — коментує Astra.

Наталія Гоцій, українська модель

Каблучка Наталі — єдина з колекції, що виконана в жовтому золоті.

Вона символізує щирість і чесність — основні якості у стосунках з коханим і з собою.

Наталія любить простоту в усіх проявах, як у речах, так і в стосунках.

Саме такою є її каблучка: зрозумілий дизайн, який разом з тим має власну індивідуальність. Так, овальний діамант було розміщено горизонтально, а не у звичному вертикальному положенні.

Дарія Шаповалова, засновниця DressX

Засновниця DRESSX, Дарія Шаповалова, бачить кохання як рушійну силу, що допомагає нам творити та мотивує бути кращими версіями себе.

"Мене надихнула любов до України. Я почала просто думати про своє дитинство, про той час, який я провела в Києві. І мені дуже хотілося, щоб обручка була вишуканою, щоб у ній зчитувалися українські лейтмотиви. Я люблю прості форми та кольори, тому дизайн зʼявився природно", — ділиться Дарія.

Юлія Кушер, засновниця бренду SOLO for diamonds

Засновниця SOLO for diamonds та дизайнерка бренду, Юлія Кушер, також долучилася до проєкту "SOLO By…" і створила каблучку з чорним діамантом. Юлія бачить кохання як діамант. Хоч цей камінь і є одним із найміцніших матеріалів у світі, проте він є також і досить крихким. Кохання, за поглядом Юлії — найміцніша річ у світі, яку потрібно плекати й оберігати.

Каблучка Solo by Ukrainians

Фінальний акорд і втілення душі проєкту.

Каблучка, виконана із дерева та золота, які поєднані діамантом, підкреслює: нас не можуть розʼєднати жодні відмінності, адже ми сильні тільки разом.

Проєкт створено з просвітницькою метою: познайомити країну з новим поколінням неймовірних українців, а також з благодійною місією — 50% прибутку буде передано на відбудову України через платформу UNITED24.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.