До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим носити балетки Мері Джейн – головну модель цієї осені

Недаремно балетки повертаються щосезону з тією ж силою, що й у перший день: елегантне, позачасове та універсальне втілення паризького шику, це взуття, яке носили такі ікони, як Одрі Гепберн чи Бріджит Бардо, і сьогодні залишатися таким же актуальним, як і 60 років тому. Новий сезон приніс із собою нові та різноманітні інтерпретації. Балетки Мері Джейн — версія класики, яка цієї осені стане найкращим спільником.

Головна відмінність балеток Мері Джейн від традиційних моделей – петелька на супінаторі, яка повністю їх перевтілює й робить подібними до шкільного взуття. Такий дизайн з духом сімдесятих додає будь-якому образу дитячої наївності. Vogue.ua зібрав 4 ідеї, з чим носити це взуття вже цієї осені.

Реклама
На заміну підборам

І хто сказав, що для вечірнього образа неодмінно потрібні підбори? Бланка Міро показує: бути елегантною в мінісукні з блискітками та балетках на пласкій підошві легко. Вибирайте моделі Мері Джейн з атласним оздобленням, подібні до цих у дитячо-блакитному кольорі, і ви отримаєте ідеальне доповнення до будь-якого святкового образу. Зручно та оригінально.

Зі щоденною уніформою

Звісно, балетки є синонімом повсякденного комфорту, і модель Мері Джейн не є винятком: з джинсами та светром великого розміру це взуття ідеальне для осені, якщо поєднувати його з гарними шкарпетками. Надихайтеся образом Алекси Чанг і робіть ставку на класичну модель у комбінації з улюбленими прямими джинсами.

У стилі препі

Балетки в стилі Мері Джейн також мають місце і в препі-естетиці сімдесятих. Комбінуйте улюблену картату мініспідницю з колготками й балетками, і ви отримаєте оригінальний, веселий і знову ж таки дуже зручний образ.

Зі шкарпетками

І якщо колготки – не найкращий варіант, робіть ставку на поєднання мініспідниці й балеток зі шкарпетками. Ідеальний вибір для місяців середини сезону, коли все ще можна похизуватися ніжками, але вже хочеться трохи вкутатися. Поєднуйте їх з паркою або простим вовняним светром – отримаємо найстильніший британський образ.

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.