До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Асканія-Нова: нова колекція капелюхів Ruslan Baginskiy

Український бренд Ruslan Baginskiy, капелюхи і кашкети якого носять Мадонна, Белла Хадід і ціла армія "ангелів" Victoria's Secret, представив нову круїзну колекцію. Називається вона ASKANIA і натхненна природою заповідника "Асканія-Нова", розташованого в Херсонській області.

Руслан Багінський зізнається, що подорожі – один з найпотужніших джерел натхнення для нього. Перед тим, як запустити декілька років тому бренд капелюхів у Львові, він в рідному місті закінчив факультет географії і любов до природи і нових земель є важливою частиною його життя.

Реклама

"Дівоча природа, незаймана земля з дикими тваринами і неймовірною флорою – для мене це справжнє місце сили", – коментує вибір Руслан. Палітра колекції перегукується з колірною гамою заповідника: класичні солом'яні канотьє, федори, панами, знакові для бренду кашкети з котону і соломи виконані у відтінках молочного, пісочного і рожевого кварцу.


Обличчям колекції стала модель Марина Полканова, для якої кампейн Ruslan Baginskiy – перший досвід співпраці з українським брендом. Раніше Марина знімалася для брендів Gucci, L'Oréal Paris і Public School, брала участь в показах Valentino, Giambattista Valli, Gucci, Givenchy, Hermès, Céline, Nina Ricci.

Фото: Denis Manokha

Стиль: Eugenie Skvarska

Модель: Maryna Polkanova

MUA: Olga Ostapchuk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.