До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 пар кросівок, на які варто звернути увагу цього року

З запуском ексклюзивних моделей і перевидань культових і вінтажних пар, цього року спортивне взуття навряд чи зникне. На які кросівки слід звернути особливу увагу, розповідаємо в цьому матеріалі.

Louis Vuitton: LV Archlight

Комбінація футуризму і класицизму, духу спорту і неординарності, поєднання витонченої жіночності з грайливим хлоп'яцтвом – серед багатьох моделей Louis Vuitton кросівки LV Archlight вирізняються ультрасучасним дизайном. Знаменита пара французького бренду – безсумнівно, одна з найжаданіших цього сезону.

Реклама
Celine: Celine Blank

Нове в новому Celine: кросівки Blank. Це низькі кеди з круглим носиком, доступні в кількох варіантах: з червоними або синіми смугами, а також є дві моделі в білому. На підошві кожної пари вибита фраза This is getting me anywhere ("Вони приведуть мене куди завгодно"). Самі по собі Blank – ідеальне взуття для розкішної жінки Celine.

Gucci: Gucci Tennis 1977

Під час вивчення архівів італійського модного Дому в Алессандро Мікеле виникла ідея: перезапустити Gucci Tennis 1977, ретро-модель, що відповідає останнім тенденціям. Нові варіації цієї унісекс-моделі представлені в 7 варіантах: 3 прості пари (чорна, бежева і бірюзова) з полотна, 3 моделі з фірмовою монограмою GG і, нарешті, коричнева модель з монограмою і малюнком Міккі Мауса. Абсолютний must-have сезону.

Chloé: Blake

Кросівки Chloé Blake, випущені у вересні 2019 року, стали найпопулярнішою новинкою на ринку. Вишуканий, жіночний та ідеальний міський варіант – ця модель вирізняється дуже легкою підошвою, спеціально розробленою фахівцями, щоб гарантувати максимальний комфорт під час носіння. Комбінація різних текстур кросівка допомагає поєднувати пару з будь-якими матеріалами: від оксамиту до шкіри.

Saint Laurent: Malibu

Цього сезону в Saint Laurent панує літо: пальми, сонячне світло і морське повітря. Високі кеди Malibu виконані зі шкіри та білого полотна, також доступні в low top варіанті з мережива в трьох відтінках: чорному, білому і з леопардовим принтом. Найкраща частина – фірмовий напис Saint Laurent, нанесений вручну на кожну пару.

Dior: D-connect

D-Connect – романтична модель з неопрену, прикрашена квітковим принтом. У вигляді декору Dior помістили біля шнурівки прозорі гумові вставки і зробили двобарвну підошву. Це ультражіночі кросівки, які повністю відповідають сучасним тенденціям.

Balenciaga: Tyrex

Кросівки Balenciaga Tyrex обіцяють стати найпопулярнішою парою 2020 року. Дизайн цієї унісекс-моделі навіяний класикою Balenciaga, сучасним спортивним одягом і високими технологіями, а також анатомією (м'язами людського тіла). Футуристичний вигляд кросівок Tyrex, доступних у чотирьох кольорах і виконаних з міцних матеріалів, підніме своїх володарів на вершини авангардної моди.

Off-White: ODSY-1000

Відомий бренд вуличного одягу Off-White також представив свої модні кросівки. ODSY-1000 раніше були виключно чоловічою моделлю, але тепер флагманська пара може стати частиною жіночого гардероба. Яскраві, ультравуличні кросівки виділяються своїм заднім язиком, логотипом і застібкою на шнурівці спереду.

Balmain: Bbold

Цього року Balmain поповнює свою колекцію аксесуарів новими моделями кросівок Bbold. Французький Дім випустив дві моделі: Bold Strap (високі кеди) і Bold Low Top (низькі). Вони вже входять до числа найкращих кросівок 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.