До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 8 українських брендів сумок, що варті уваги

Понад два місяці Україна мужньо бореться з агресором. Поки солдати хоробро дають відсіч ворогові на фронті, у тилу й далі працює та підтримує економіку країни український бізнес. Vogue.ua зібрав 8 українських брендів сумок, які точно варті уваги.

THE KODE

Український бренд шкіряних аксесуарів THE KODE виготовляє свої вироби з якісного натурального матеріалу, що характеризується ліпшою зносостійкістю та довговічністю. Нещодавно засновниця марки Тетяна Кодзаєва представила синьо-жовту версію однієї з найвідоміших моделей бренду, що називається SUPPORT UKRAINE. Усі зароблені кошти, за винятком оплати роботи працівників, будуть перераховані на допомогу Збройним силам України.

Реклама
Kachorovska

Окрім вишуканих, стриманих і класичних дизайнів сумок з натуральних матеріалів з якісною фурнітурою, бренд Kacharovska Atelier також спеціалізується на виготовленні функціонального взуття. З початку війни марка перепрофілювала своє виробництво й тепер шиє солдатські берці, допомогаючи українським військовим.

Bagllet

Першу велику популярність бренд Bagllet здобув завдяки функціональним шкіряним рюкзакам. Згодом в асортименті марки також зʼявилися гаманці й сумки, які вже встигли здобути любов українських модниць. Нині 100% від продажу обкладинки на паспорт і кард-голдера Bagllet перераховують на допомогу ЗСУ.

KOZHUHAR

Кожна сумка бренду KOZHUHAR виготовлена вручну з італійської шкіри, а також зроблена в обмеженій кількості. Нині марка також створює яскраві топи й футболки з актуальними вирізами. У своєму Instagram-акаунті бренд закликає надсилати кошти благодійному фонду "Повернись живим".

HVOYA

Український бренд HVOYA з Києва спеціалізується на виготовленні взуття та сумок з якісних матеріалів. Нині марка вже відновила свою роботу, а всі зароблені кошти передає на благодійність. У своєму Instagram-акаунті бренд регулярно публікує звіти й закликає допомогати українським військовим.

LONA PRIST

Український бренд LONA PRIST – це мінімалістичні сумки, які пасуватимуть під будь-який образ і гардероб. Наприкінці березня команда марки поновила роботу, зокрема й міжнародний продаж. 10% вартості кожної проданої сумки бренд перераховує благодійним організаціям і фондам, які допомагають українським дітям.

Galvani bags

У середині квітня український бренд виробів зі шкіри представив нову сумку в найстильнішому колірному поєднанні. Марка пропонує придбати модель зі знижкою в 15%, якщо під час замовлення ви надішлете команді Galvani bags скрин донату на будь-яку суму на підтримку ЗСУ.

Kate Kore

Київський бренд Kate Kore, заснований у 2017 році, виготовляє аксесуари з високоякісної італійської шкіри. Головний акцент марки – естетичний дизайн та простота форм, а кожна сумка бренду виготовляється вручну з високою увагою до деталей.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.