До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 стильних сумок, де поміститься все

Ні для кого не секрет, що такі аксесуари, як Jacquemus Le Chiquito, стали улюбленцями в індустрії моди упродовж останніх кількох сезонів. Повністю віддані естетиці зовнішнього вигляду жінки часто носять ноутбук у руці, а найнеобхідніші речі — у крихітній сумочці. Проте, цей непрактичний підхід лише ускладнює життя. Мінісумки зовсім не підходять для робочих буднів й для активного й насиченого повсякдення. Насправді ж кожній з нас просто хочеться зібрати всю свою повсякденну рутину в одну гігантську сумку й не морочитися.

На щастя, дизайнери створюють сумки, які витримають усе, що ви в них кинете. На сучасному ринку аксесуарів представлено чимало вишуканих текстильних або стьобаних сумок від таких марок, як Carhartt, Acne Studios та Isabel Marant. Окрім цього, серед асортименту брендів можна знайти сумку, яка не лише вміщатиме усе необхідне, але також чудово доповнюватиме ваш одяг. Дозвольте собі спокуситися шкіряними сумками, скажімо, від The Row, Balmain, Jil Sander й Serapian: ваші будні стануть помітно легшими.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.