До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

17 елегантних весільних аксесуарів

Весільні тенденції виникають та минають, але одне можна сказати точно: сучасне весілля перетворилося на щось більше, ніж просто душевну церемонію і урочистий прийом. Тепер це багатоступенева подія, яка включає колосальну підготовку – від дівич-вечора до офіційного розпису, від зони вітальних коктейлів до репетиційних вечерь, від колірної гами заходу до зміни кількох образів на весіллі, від весільного торта до організації прощального бранчу. Весільні образи, які наречені обирають тепер, виходять далеко за межі традиційної вінчальної сукні. І більше того, одним з головних елементів образу є аксесуари, які зроблять цей день особливим.

Berta Bridal

Для наречених, які запланували сучасне весілля біля басейну, ідеальним рішенням стануть сандалії в давньогрецькому стилі з витонченими перлинами Ancient Greek Sandals і солом'яний капелюх з білою стрічкою Avenue Dolan. На репетицію весільної вечері буде доречно вдягнути сережки All Things Mochi Habiska і взяти мармурову сумку Montunas Guaria, в той час як на саме весілля варто взути босоніжки з тонкими перемичками The Row, в яких легко буде танцювати всю ніч. Тим часом ескадрильї Malone Souliers чи босоніжки на танкетці Nine West Adelyn стануть найкращими друзями образу кожної нареченої на прощальному бранчі з сім'єю і друзями.

Реклама

Vogue.ua зібрав 17 елегантних весільних аксесуарів, які стануть у нагоді кожній нареченій.

<b>свадебные аксессуары</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.