До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Під відкритим сонцем: 15 найкращих солом'яних капелюхів

Час відпусток плавно наближається, а це означає, що вже потрібно задуматися про головний убір, який захистить від пекучого літнього сонця. Дизайнери вже не перший сезон показують свій захват солом'яними капелюхами і в колекціях весна-літо 2019 не планують зупинятися. У центрі уваги – широкополі капелюхи з необробленими краями, акуратні канотьє в дусі Бріжит Бардо, капелюхи з мантоньєрками і гострими полями.

Chanel весна-літо 2019

Ігри з гігантоманією тривають. Так, у новому сезоні Valentino продемонстрували величезні солом'яні капелюхи з необробленими краями, прикрашені сушеним листям уздовж полів і просочені духом прерій. Творчий дует Стефано Габбана і Доменіко Дольче показали велику солом'яну панаму, яку дизайнери пропонують вдягати на шовкову хустину, зав'язану під шиєю у найкращих традиціях королеви Єлизавети II. Тим часом Chanel показують, як рятуватися від сонячного проміння у солом'яних капелюхах з контрастними чорними мантоньєрками.

Реклама
Valentino весна-літо 2019
Dolce & Gabbana весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 15 солом'яних капелюхів, в яких буде не страшно сидіти навіть під пекучим сонцем.

<b>соломенные шляпы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.