До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найбажаніших сумок цього літа

Літні сумки набувають нового значення і перетворюються на найнеобхідніший повсякденний аксесуар. Спільним знаменником між ними є вишукані матеріали, несподівані деталі і великі розміри. Модні літні сумки 2023 року представлені сумками-тоутами з тканини або рафії, варіантами з сітки чи гуми та моделями у матроському стилі. У цьому сезоні вони стають барвистими і цікавими — легко закохатися з першого погляду. Отже, ми зібрали 10 найбажаніших сумок цього літа, в яких неможливо собі відмовити.

Реклама

Полотняна сумка-тоут розміру XXL

Якщо у вас немає хоча б однієї полотняної сумки в літньому гардеробі, це потрібно виправити. Така модель дуже зручна як для виходу на пляж, так і для пересування по місту, але версія XXL справді є найкращою — завдяки розміру в ній поміститься все. Сумка-шопер також дуже практична як дорожня на випадок довгих вихідних.

Махровий клатч

Якщо тенденція на пухнасті тканини, що нагадують рушники, вже сягнула модного одягу та взуття, то у літньому сезоні цей делікатний тренд дістався сумок. Маленькі махрові клатчі можна носити в будь-який час дня і ночі або тримати у великій сумці з рафії чи прозорій моделі як зручний аксесуар для пляжного відпочинку.

Сумка-сітка

Яке літо без сумки-сітки? У цьому сезоні сумка з ефектом "рибальського кошика" повертається в список модних аксесуарів. Щоб спростити використання та додати витонченості вашому повсякденному стилю, вставте всередину шовкову сумку такого ж або контрастного кольору.

Атласний клатч

Трохи яскравих кольорів ніколи не завадять, а коли йдеться про атласну тканину з блискучим ефектом — це взагалі must-have у літньому гардеробі. Занотовуйте: цього сезону просто необхідно придбати яскравий клатч, який приверне увагу всіх навкруги.

Сумка-відро в матроському стилі

Сумка-відро у смугастий принт — типово літній аксесуар, який асоціюється з морськими курортами. Ця модель є ідеальним варіантом, щоб провести перші спекотні дні в місті та зібрати речі для літньої відпустки на Французькій Рив’єрі чи просто за містом.

Велика сумка з рафії

Велика сумка з рафії вже стала культовою річчю, яка тепер є частиною не тільки курортного стилю, а й нашого повсякденного життя. Це найуніверсальніший аксесуар літа, який справді легко поєднувати з усім — від сандалів і джинсових шортів до квіткових суконь і лляних костюмів.

Сумка тромплей

Серед it-сумок цього літа не можна не згадати Foulard Bottega Veneta. Справжній витвір мистецтва, який хоч і має вигляд хустки, але насправді є модною сумкою під вуаллю плетеної шкіри, що створює ефект тромплей (з французької trompe-l'oeil — "обман зору"), який так полюбляє креативний директор Матьє Блазі.

Велика сумка, в'язана гачком

"Вічна класика", — скаже хтось, але факт незаперечний: після COVID-19 манія на в’язання гачком не припинилася, і все більше людей виготовляють аксесуари власноруч. Але не кожному під силу мати спритність і терпіння, щоб зробити максітоут. Якщо тисячі пропозицій на ринку не задовольняють ваші смаки, то в соціальних мережах дуже легко натрапити на дівчат, які захоплено виготовляють сумки та головні убори вручну. Просто зв’яжіться з ними, щоб виготовили в’язану сумку, натхнену колекцією Prada.

Барвиста гумова сумка

Гумові сумки — справжні it-аксесуари цього літа. Ця життєрадісна яскрава модель дійсно підіймає настрій і робить ваш стиль більш цікавим. Від максі до мінімоделей, гумові сумки — це та безтурботна деталь, яка здатна урізноманітнити образ і на пляжі, і в місті.

Блискуча сумка не тільки для вечора

Тим, хто любить додати гламурну родзинку до свого вбрання, стане в нагоді сумка з яскравими деталями, як-от лелітки або стрази. Давайте раз і назавжди забудемо про те, що цей блискучий аксесуар можна використовувати тільки ввечері. Насправді вдень блискуча сумка зможе прикрасити навіть простий образ, зробивши його менш банальним і створивши цікаву гру фактур.

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.