До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сонцю назустріч: як минув Nike Sunrise Run

Уже кілька років поспіль Nike Run Club збирає любителів бігу, щоб разом пробігти нічним Києвом назустріч першим променям сонця. Так, 7 вересня відбувся новий забіг Sunrise Run, до якого міг приєднатися кожен, незалежно від рівня підготовки. Цього разу охочих було більше 800 осіб.

Біговий клуб Nike Run Club – це регулярні безкоштовні тренування, які відбуваються з метою надихати бігунів по всьому світу. Під керівництвом досвідчених тренерів NRC, учасники пробігли центральними вулицями Києва і зустріли світанок на панорамному майданчику з видом на Поділ. Всіх учасників очікували корисні лимонади від Анастасії Голобородько, високопротеїнові йогурти YoPRO від компанії Danone, dj-сет від Cheros.

Реклама

<b>найки санрайз</b>

У межах заходу Nike провів презентацію нової пари кросівок – Joyride. Їхня інноваційна система амортизації здатна зберігати комфорт при кожному кроці. Конструкція складається з тисяч кульок з сополімеру пластику і гуми, які вміщені в підошві. Вони дають змогу піноматеріалу розширюватися у всіх напрямках, набувати форму стопи та забезпечувати поглинання ударних навантажень, легкість і повернення енергії.

Nike Joyride

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.