До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Висхідна зірка спорту Юлія Левченко про свій стиль життя

Чемпіонка Європи серед молоді в призер чемпіонату Європи у стрибках у висоту в приміщенні Юлія Левченко розповіла Vogue UA про подорожі, улюблений одяг і свої найважливіші досягнення.

У липні цього року Юлія поставила особистий рекорд, узявши висоту 1 м 97 см з другої спроби. Це сталося під час щорічних комерційних змагань з легкої атлетики "Діамантова ліга" в Монако. Висхідна зірка українського спорту веде активний спосіб життя, подорожуючи в найдальші точки світу. Як їй це вдається?

Реклама
Перемога на юнацьких олімпійських іграх була несподіваною: суперниці були дуже сильними. Тоді я зрозуміла, що у мене багато прихованих можливостей, є куди рости і прагнути.
У 2014 році ми були в Китаї на юнацькій Олімпіаді. Це надприродне місце, що випередило нас на багато десятків років. Ми немов потрапили в майбутнє, в казку.
В Олімпійському селищі було багато чого дивовижного і штучного, навіть звук співу птахів. Їдальня налічувала сім поверхів і нагадувала торговий центр.
Дорослішаючи я розумію, що мені дійсно зручно, коли річ гарна і стильна, але при цьому я її не відчуваю. Найчастіше виграють кросівки, а не підбори.

Одяг на Юлії – Napapijri, взуття – Cakshyn for Brasca, Ecco.

Фотограф: Олег Губарь

Стиль: Ольга Жижко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.