
Ресторан Sauvage представил французские завтраки
06 июня 2013
Известный киевский ресторан Sauvage представил линейку французских завтраков. В меню заведения среди постоянных блюд отныне можно найти яйца, приготовленные по рецептам «Бенедиктин» и «Кокот», которые подаются с копченым лососем, шпинатом или беконом под трюфельным соусом. Также теперь посетители ресторана могут заказать на завтрак круасаны и булочки, кофе, лимонады и морсы по-домашнему.
ресторан
·
Еще в разделе Культура
Популярное

Хто такі орки: відповіді з першоджерел

11 цікавих фактів про Ілона Маска

Як Віра Вонг відсвяткувала 73-річчя

5 фільмів та серіалів Netflix, які варто подивитися в липні

10 простих правил, які допоможуть вижити під час війни

Ти шо, звар'ював?! – гуцульські вислови, які стали частиною мистецтва

5 найкращих фільмів для перегляду в кінотеатрах у липні

Королева-мати: що треба знати про Олену Пчілку – матір Лесі Українки

Портрет нації: українські сім’ї сто років тому

Не можете заснути в спеку? Ось 8 порад у поміч

Найкращі фільми і серіали про принцесу Діану

Образ дня: Джулія Робертс у сукні українського бренду Overthesea
Не следуйте за модой
— ощущайте её
Спасибо!
На указанный вами адрес было отправлено письмо.
Подтвердите, пожалуйста, свою подписку.