До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто куди: 5 несподіваних напрямків на 8 березня

Міжнародний жіночий день, Свято весни або просто вихідний – причина подорожі не важлива, значно цікавіше – пункт призначення. Цього разу ми зібрали міста, в яких вдасться не тільки відчути ритм сучасного життя, а й зарядитися енергією продуктивності на найближчі місяці.

Нью-Йорк, США

Почесне перше місце у добірці завоював Нью-Йорк, адже саме в цьому мегаполісі зібралися найцікавіші заходи, люди і історії. Тут можна подумати, ніби в добі 25 годин, а сон всього лише привілей. Та й як взагалі можна думати про сон у місті, яке ніколи не спить?

Реклама
Нью-Йорк
Веллінґтон, Нова Зеландія

Веллінґтон чудовий для тих, кому ближча весняна прохолода, ніж спекотні, наповнені сонцем, дні. Столиця Нової Зеландії напевно порадує зеленими верхівками дерев і фантастичними пейзажами гір Каікоура, які видно практично з будь-якої точки міста.

Веллінґтон
Мельбурн, Австралія

2017 року Мельбурн визнали найкращим містом для життя. Тут живуть люди, які знайшли баланс і раді кожному дню (ну майже). У парках тут легко зустріти бігунів, у музеях – молодь, а на керівних позиціях – жінок. Якщо подорож – подарунок на 8 березня, то Мельбурн краще не ігнорувати.

Мельбурн
Осло, Норвегія

Що шукати в Осло? Вікінгів. І якщо вони більше не ходять по вулицях, як в XI столітті, то більше про їхню культуру та історію можна дізнатися в Норвезькому морському музеї і Музеї кораблів вікінгів. Навіщо це робити? По-перше, ніщо так не покаже сучасний Осло, як інтерактивні місця, як-от музеї. По-друге, природа навколо цих місць – наочне підтвердження того, що столиця розвивається, а екологія не страждає.

Осло
Рейк'явік, Ісландія

Ще одна країна, колись щільно заселена вікінгами. У Рейк'явіку приємно провести час біля моря, надихатися свіжим повітрям і подивитися, як протікає життя на острові, між двома материками. Якщо немає бажання ходити по музеях, то вирушайте до озера Блакитна лагуна, яке є підтвердженням вулканічної активності острова.

Рейк'явік

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.