До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Живи": Sophie Villy випустила пісню на слова Олександра Олеся та Сергія Жадана

Україно-грузинська співачка Sophie Villy випустила трек Z H Y V Y, написаний на слова українських поетів Олександра Олеся та Сергія Жадана. Z H Y V Y — перший трек українською мовою у творчості Софі Віллі, яка зазвичай співає англійською.

Реклама

"Музику на цей трек я написала ще багато років тому, але ніякий текст до неї не пасував, — розповідає Sophie Villy. — Торік я згадала цю мелодію і почала співати українською. Для мене велика честь включити до цієї роботи рядки з віршів таких авторів, як Олександр Олесь та Сергій Жадан". У записі пісні взяли участь грузинські музиканти Леван Мікеладзе, Іраклі Мено, Гіоргій Марр та Гіоргій Корідзе.

Нещодавно Софі Віллі, яка зараз перебуває у Вашингтоні, відкрила у Штатах філію музичної студії Soulscope, в якій діти з різних країн займаються музикою. Вже кілька років Soulscope працює у рідному місті Софі Тбілісі, де з початком повномасштабної війни українські діти, що змушені були шукати прихистку, відвідують музичні та арттерапевтичні заняття.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.