До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З Україною в серці: ONUKA зіграє благодійні концерти у Варшаві й Берліні

Український гурт ONUKA приїде до Варшави й Берліна з благодійними концертними шоу. Частину коштів з кожного концерту Ната Жижченко спрямує на відновлення архітектури рідного для співачки Чернігова та потреби містян.

Фото: Michael Fedorak

Останнього разу гурт приїжджав до Варшави в межах європейського туру після участі ОNUKA в гранд-фіналі Євробачення у 2017-му. 2022 року Ната повертається до столиці Польщі. 14 листопада вона не тільки виступить, а й зустрінеться з усіма охочими в Українському домі у Варшаві, розкаже про фонд "Це моє місто", амбасадоркою якого вона є, та збере історії українців. Під час зустрічі як українці, так і поляки зможуть поділитися власними архівними фото й спогадами про улюблені міста України. Для участі в події треба зареєструватися.

Реклама
Фото: Yuri Gryaznov

Берлінський концерт гурту відбудеться в культурному центрі міста — у театрі Admiralspalast, що має багату історію. Відкритий у 1910 році, він — один з небагатьох розважальних закладів міста, що зберігся з довоєнних часів. За дві години до концерту у фоє будівлі триватиме імпровізована фотовиставка "Твоє місто". На ній українці разом з німцями "оживлять" зруйновані міста країни за допомогою кадрів з власних телефонів. Долучитися до формування експозиції можна за посиланням.

Фото: Michael Fedorak

ONUKA постійно порушує соціально важливі питання: екологічні проблеми, наслідки Чорнобильської аварії, права людей і тварин. Зокрема, на початку 2022 року Ната побувала в експедиції на півночі України в межах документального проєкту "ЗАПАЛ". Вона вирушила в Чорнобильську зону, щоб записати унікальні пісні самоселів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.