До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тизер нового кліпу Леді Ґаґи й Аріани Гранде

Леді Ґаґа вміє інтригувати шанувальників. Наприкінці травня вона випускає довгоочікуваний альбом Chromatica, анонс якого перетворила на справжній квест — спочатку випустила перший сингл Stupid Love, потім показала обкладинку, а тепер оголосила про гучний дует з іншою попзіркою. 22 травня вийде її спільна пісня з Аріаною Гранде, 26-річною співачкою, за якою в Instagram стежать 186 мільйонів підписників. Називається вона Rain On Me.

Леді Ґаґа й Аріана Гранде

Одночасно дві зірки опублікували в себе в соціальних мережах короткий тизер, у якому вони постають у sci-fi образах — агресивних і футуристичних. Латекс у поєднанні з яскравим макіяжем робить свою справу. Поки невідомо чи побачимо ми в цю п’ятницю саме відео, але перші кадри мають загадковий і разючий вигляд.

Реклама

Нагадаємо, що до альбому Chromatica увійдуть 16 треків, а сам альбом нині доступний за попереднім замовленням. Останні місяці ходили чутки, що в Chromatica буде кілька несподіваних колаборацій, і трек-лист це підтверджує. Крім спільного треку з Аріаною Гранде, також планується дует з Елтоном Джоном у композиції Sine From Above. Також є трек під назвою Alice — фанати підозрюють, що він названий на честь улюбленої дитячої собаки співачки, яку вона втратила у 2013 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.