До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль презентувала нову книгу

Українська співачка Тіна Кароль, яка на початку листопада дала в Києві сім концертів поспіль, продовжує тішити шанувальників новинами. У Sanahunt Gallery вона представила фотокнигу, яка називається "Одним кадром" і відкриває співачку з нового боку. Працював над нею французький фотограф Себран Д'Аржент.

Тіна Кароль

Проходили зйомки в шале під Парижем, а в кадрі Д'Аржента Кароль приміряла кутюрні наряди з колекцій Valentino, Christian Dior, Versace, а також Gucci, Miu Miu, Louis Vuitton і Saint Laurent. На сторінках колекційного видання, яке вийшло накладом лише 500 примірників, також можна побачити одяг українських брендів – ARTEMKLIMCHUK, Poustovit, elenareva, Dafna May.

Реклама

Під час презентації Тіна Кароль розповіла, що робота над книгою тривала більше року. Д'Аржент знімає виключно на плівку і ніхто не знав, що вийде в результаті. "Так, ми дуже хвилювалися, але вірили, що все вийде, – поділилася співачка. – Я рада, що Себран побачив мене саме такою". Видана "Тіна Кароль. Одним Кадром" в форматі coffee-table book, який передбачає відсутність тексту і наявність тільки фотографій. Особливість книги – відсутність палітурки, що відразу робить з неї набір унікальних фоторобіт.

Тина Кароль

Ще одна важлива деталь – всі гроші, виручені від продажу фотокниги, будуть спрямовані в Благодійний фонд Тіни Кароль "Полюс тяжіння" для покупки ліків в дитячі онкологічні лікарні України. Придбати її можна буде на концертах співачки і в Sanahunt Gallery.

Познайомитися з книгою і підтримати Тіну Кароль прийшли телеведуча Маша Єфросиніна, дизайнер Валерія Гузема, директор відділу моди Vogue UA Юлія Пелипас, власниця готелю Fairmont Grand Hotel Єлизавета Юрушева і модель Тетяна Рубан.

<b>TinaKarolGuests</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Читайте також:

Як пройшов сольний концерт Тіни Кароль в Києві

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.