До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святослав Вакарчук про політику, адреналін і роботу над собою

14 травня Святославові Вакарчуку сповнюється 45 років. З нагоди дня народження фронтмена "Океану Ельзи" вибираємо його сім важливих цитат з нашого інтервю з музикантом.

"Я говорю про все, про що запитують. Просто іноді не те, що хочуть чути люди. Але це ж моє право".
"Нещодавно я їздив до моря, буквально на кілька днів перед початком туру, і, коли йшов на сніданок, зустрів молоду пару. Вони сказали: вам потрібно йти в президенти, ми за вас голосуватимемо. На що я їм відповів: можна я спочатку піду поснідаю?"
"Сказати чесно, мені не цікаво нічого не робити. Якщо я припиню працювати над собою — моє життя закінчиться. До клубів я не ходжу, на островах понад 10 днів не витримую — мені потрібен рух уперед".
"Усі думають, що мені страшно, а мені не страшно, мені якраз добре. Я ж не 5-річна дитина, яка не розуміє небезпеки, — прекрасно усвідомлюю, що роблю. Я свідомо ризикую, бо емоційно мені подобається саме в цю мить концерту стояти на колонці".
"Завжди хотів просто писати пісні. Мені все одно, нове це слово в музиці чи старе, який звук, аранжування, для мене головне — передати людям те, що я відчуваю".
"Можу одягнути дві речі, що різняться за ціною в 50 разів: ось ці конверси, наприклад, я купив на розпродажі в Іспанії за 30 євро, а футболка коштує набагато дорожче. У мене з модою платонічні відносини".
"Свободи потрібно вчитися на практиці, вас цього ніхто не навчить. Щоб бути вільним, треба багато знати й читати, неосвічені люди — невільні".

Фото: Kseniya Kargina

Реклама

Стиль: Julie Pelipas

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.