До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Слава Ukraine": Джон Бон Джові співає на підтримку біженців

Музикант, лідер Bon Jovi Джон Бон Джові виступив у межах туру гурту Bon Jovi 2022 Tour з метою залучити кошти для ініціативи Stand Up For Ukraine, започаткованої міжнародною організацією Global Citizen.

Музикант, лідер гурту Bon Jovi Джон Бон Джові заспівав на підтримку біженців і закликав підтримати Україну та її громадян, змушених полишити свої домівки. Бон Джові, в Інстаграмі якого – мільйон підписників, звернувся до аудиторії з промовою. Він сказав: Ми маємо #StandUpForUkraine (стояти за Україну) та за біженців у всьому світі, щоб вони отримали підтримку, яка їм зараз так необхідна. Співак закликав робити пожертви до перевірених фондів. Міжнародного Червоного Хреста, який дискретував себе, серед них немає.

Реклама

"We say Slava Ukraine, Slava Ukraine, Slava Ukraine', – звернувся виконавць зі сцени до аудиторії. Він заспівав символічну пісню We don't run, яка починається з такого рядка: "Подивись навколо – так, небеса падають".

Нагадаємо, 29 березня в місті Бірмінгемі у Великій Британії відбувся благодійний концерт Concert for Ukraine. Під час трансляції вдалося зібрати 16 мільйонів доларів на гуманітарну допомогу Україні. Участь у концерті взяли такі світові зірки та гурти, як Ед Ширан, Каміла Кабельйо, Том Оделл, Енн-Марі, Manic Street Preachers, Snow Patrol, Chic та багато інших. До участі долучилася й Джамала, яка виконала свій гіт "1944". Музиканти зібрали 16 мільйонів доларів на допомогу Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.