До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: спільний трек Тіни Кароль та SNOOP DOGG

Завершення цього літа точно запам’ятається важливим моментом для всієї української музичної індустрії — Тіна Кароль записала трек із зіркою світового гіп-гопу SNOOP DOGG. Називається композиція Blow Your Mind.

За словами співачки, ще рік тому вона підписала контракт з незалежним лейблом в Америці: "Я багато працювала над тим, щоб артист з України міг бути конкурентоздатним на цьому ринку. Не тільки в нашій країні. Підписала цей контракт, працювала над альбомом, пройшло багато часу, перш ніж перші кроки цієї роботи стали відомими на загал". Кароль зізналася, що співпраця із зіркою гіп-гопу вийшла досить спонтанною. Одного разу Тіні зателефонував представник американського лейбла і сказав, що вона співпрацюватиме зі Snoop Dog. "Я сиділа вдома, задзвенів телефон. І представник лейбла мені сказав, що вони мають для мене чудову новину, я співпрацюватиму зі Snoop Dog. Це був перший шок! А потім мені кажуть, що я маю всього годину, щоб записати свій шматок у треку! Ще один шок! Всього лише годину! Я відразу ж подумала про наших класних українських авторів. Відразу ж знайшла нову пісню одного з українських авторів, я з ним співпрацюю, взяла з неї шматочок, вклала, заспівала, зробили текст. І вийшла цілісна картинка".

Реклама

Від знімання кліпу Кароль і Snoop Dogg вирішили відмовитися, оскільки через пандемію коронавірусу зробити це в запланованому масштабі поки неможливо. Дует обмежився випуском ліричного відео.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.