До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: співачка LAYAH презентує кліп "Майстер" та мініальбом

Співачка LAYAH випустила новий EP "Майстер" і кліп на однойменний трек. Натхненням для психоделічного відео став фільм Девіда Лінча "Шосе в нікуди" 1997 року, а сам альбом LAYAH присвячений темі прийняття себе. "Єдиний шлях до гармонії — зрозуміти, що всі прояви людини — невіддільна частина її унікальності", — каже співачка.

Хоч у якому жанрі працює LAYAH (за плечима Яни Швець — сольний проєкт під псевдонімом Єва Бушміна, а також участь у гурті "ВІА Гра"), незмінне одне — у кліпах співачка великої уваги завжди надає моді. У відео "Майстер" дівчина встигає змінити кілька образів — від сексуального латексного костюма до шкіряного плаща з хутром у стилі дев’яностих.

Реклама

Над образом дівчини працював молодий стиліст Яків Котлик. "Мені хотілося передати двоїстість героїні за допомогою костюма, — розповів Яків vogue.ua. — Зухвалий латексний комбінезон контрастує з елегантним шовковим халатом з ультраширокими плечима, який ми під впливом нуарних фільмів 40-х пошили спеціально для відео. У кліпі використані переважно вінтажні речі, наприклад, шовковий пеньюар Dolce & Gabbana родом з 90-х, а також вінтажні ексклюзивні предмети з особистого гардероба Яни".

Про важливість використання вінтажних речей говорить і сама LAYAH. "Так, я справді роблю вибір на користь вінтажних речей і вторинного споживання. Такий одяг дає мені змогу бути унікальною у своєму виборі. Але для мене також важливо порушити тему збереження ресурсів. Сьогодні сфера виробництва й споживання завдає нищівного удару нашій планеті".

Режисер відео — Міша Вовк. Роль музичного продюсера ЕР "Майстер" взяв на себе Emil Zenko, з яким Яна працювала раніше над синглом "End of Summer". ЕР складається з двох треків — "Майстер" і "Майстер Slow Version".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.