До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: новий трек Сільві Кройш Please To Devon

31 січня співачка з Антверпена Сільві Кройш представляє новий трек Please To Devon з майбутнього дебютного альбому. Ті, хто був на вечірці Vogue UA з нагоди відкриття виставки "Україна в моді", пам'ятають живе виконання цього треку – Сільві стала справжнім відкриттям того вечора.

Нагадаємо, Сільві Кройш стала відомою три роки тому як вокалістка групи Warhaus, яку заснував її бойфренд Маартен Деволдер. Сільві і Мартена називають Сержем Генсбуром і Джейн Біркін епохи мілленіалів – в їхніх піснях теж багато пристрасті, а їхні кліпи, як-от The Good Lie і Memory – дуже кінематографічні. Зараз Сільві працює над дебютним сольним альбомом, який планує завершити 2019 року, а також готується до першого сольного туру.

Реклама
Сільві Кройш

До нього увійде і Please To Devon – динамічний, танцювальний трек про "гріхи та пороки", як каже сама Сільві. Героїня цього треку – дівчина, яка відмовляється від усього заради кохання і поринає у нього з головою. Здається, це сама Сільві – співачка з неймовірною пластикою і енергетикою справжньої чаклунки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.