До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Велика й смішна": новий кліп alyona alyona

"Люди в пошуках нових ідей, в пошуках слави, я ж крокую спокійно життям, такі мої справи". Зірка українського хіп-хопу alyona alyona продовжує руйнувати всі стереотипи – і представляє кліп на відвертий і автобіографічний трек "Велика й смішна". У відео змінюють один одного кадри з баскетбольного майданчика, балетного залу, села Баришівка, де раніше жила артистка, і навіть супермаркету, а співачка зізнається, що це сцени з її життя.

Трек увійшов до дебютного альбому артистки "Пушка", який вийшов у квітні цього року. Режисером відео став київський реп-виконавець і кліпмейкер DELTA ARTHUR. До альбому увійшли хіти "Рибки", "Голови", "Вiдчиняй", "Падло". Нагадаємо, що вже 7 серпня серпня alyona alyona виступить на фестивалі Sziget у Будапешті. Минулих років від України на Sziget побували ONUKA, 5'nizza, ДахаБраха, ТНМК, Brunettes Shoot Blondes, Kadnay.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.