До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святковий плей-лист Івана Дорна і Masterskaya

Vogue UA представляє спільний проєкт з Домом Культури Masterskaya, у межах якого музиканти лейбла створили спеціальний плей-лист до Міжнародного жіночого дня.

У святковий плей-лист увійшли пісні тільки жінок. Іван Дорн, Стас Корольов (група Yuko), Єгор і Олександр (гурт [О]), Діма й Ілля (Крем-сода) та інші музиканти Masterskaya вибрали по улюбленому треку. Професіоналізм, талант, унікальність, самобутність і незрівнянність — героїні плей-листа не тільки надихають, але й мотивують. Їхня діяльність відбиває життєві позиції, принципи, бачення; їхня творчість транслює непідробні емоції та переживання, водночас всі їхня музика — непідробне мистецтво.

Іван Дорн

Erykah Badu – Didn't Cha Know Lyrics

Таку кількість оргазмів, яку я відчував із цією жінкою, я не відчував ще ні з ким. Ця пісня для ліжка, для машини, для навушників, для дітей і, що головне, для моєї душі... Чи є ті слова, якими можна описати, як почуваєшся, слухаючи "діднтчаноу", — немає! Було, я слухав цю пісню не менше ніж 30 разів поспіль! Тепер ваша черга!
Стас Корольов, група YUKO

FKA Twigs – Home With You

Реклама

FKA Twigs неймовірна. Вона деконструює й створює надзвичайно гармонійні й емоційні картини. І ця пісня, як на мене, це щось надзвичайне навіть для неї. Слухаючи FKA Twigs, я відчуваю сильну мотивацію працювати з музикою. Робити це ще ретельніше, сміливіше й не озиратися на орієнтири. Мої оплески тобі, FKA Twigs.

Сурен Томасян, Mama13, гітарист Дорнабанди

Nina Persson – The Cardigans

Донецьк, десь упродовж усієї весни від Очаківської до Палацу Піонерів на трамваї, а у вухах — The Cardigans. Мелодизм, душевність, гармонія. Еталон! Є люди Nirvana, є Metallica, а є The Cardigans і Garbage. Ось я — The Cardigans. І, якщо говорити про живі ударні або гітари, саме The Cardigans вплинули на формування мого сирого, гаражного звуку. А якщо порівнювати їх з кольором, то це — тьмяно-жовтий. І, сподіваюся, що 8 буде сонячний день!

Єгор Гавриленко, група [О], бас-гітарист

FKA twigs – Water Me

Ця пісня й кліп зворушують до глибини душі красою й художньою точністю передавання сюжету й емоцій. Вона допомогла мені зазирнути в душу дівчини, яка вчиться любити й долати біль. Я заново відчув, що мистецтво допомагає нам осмислювати самих себе й бачити, що життя не жорстоке, а мудре й гарне, зовсім як жінки!

Олександр Каспров, група [О], саунд-продюсер

Ladi6 – So Far

Цей трек у моєму плей-листі вже дуже давно. Вперше я почув його, коли закінчив Київську муніципальну академію музики імені Р. М. Глієра й переїхав з гуртожитку. Тоді у мене почався новий період у житті, більш дорослий та усвідомлений. Трек такий світлий і мажорний, що заряджає щоразу позитивними емоціями й надихає на нові кроки.

Constantine

Madonna – Vogue

Це трек, який ніколи не набридне й завжди змушує рухатися. Я фанат Vogue-культури, у моїх шоу це видно. Мадонна сміливо показала цю культуру всьому світові. Слава Мадонні!

Ігор Бірюченко, група Ofliyan, барабанщик, саунд-продюсер

Bjork – Venus As A Boy

Одне з найяскравіших музичних вражень на мене справила Bjork. Її геніальний підхід як авторки й виконавиці повністю перевернув моє розуміння про створення музики. Пісня Venus as a boy одна з моїх улюблених, особливо як саундтрек до фільму "Леон". У ньому вона з’являється так вчасно, що мурашки по всьому тілу. Bjork — яскравий приклад того, як створювати пісні на 50 років уперед.

Олексій Чумак – вокаліст, група СОЮЗ

Svitlana Nianio – Episode 6

Світлана Охріменко — наша чудова сучасниця, несправедливо довго була без належної уваги. Наприкінці 80-х вона заснувала групу "Цукор Біла Смерть", що проіснувала зовсім недовго, але залишила кілька дуже гарних альбомів, а вже з початку 90-х випускала музику переважно соло — і музика ця звучить поза часом: ніби вона прийшла чи то з далекого минулого, чи то з далекого майбутнього. Немов ти розглядаєш стародавні фрески, а потім усвідомлюєш, що вони насправді з твого часу, а сам ти в якомусь постапокаліптичному сні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.