До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає група HVOB

24 травня в Києві вперше виступить австрійський електронний дует HVOB. Напередодні вокалістка Анна Мюллер розповіла Vogue.ua, яка музика звучить в її плейлисті.

дует HVOB
Jacques – Hésiter c'est tricher

Цей той самий Жак з Франції, якого всі обговорюють останній рік. Ми грали недавно з ним на фестивалі Sonar Festival у Боготі, і я закохалася в його музику і живе виконання. Якщо ви ще не чули його, то вам варто надолужити це негайно.

Реклама
Charles Murdoch – SSSS

Артист з Австралії, якого я недавно відкрила на вечірці в Лос-Анджелесі. Ми були там в клубному турне, а після концерту вирушили на божевільну домашню вечірку. Грав DJ Dirty Dave, він включив цей трек і з тих пір я закохана у Charles Murdoch.

Thom Yorke – Interference

Я недавно поїхала в Нью-Йорк, щоб здійснити мою мрію – побувати на живому виступі Тома Йорка. Radiohead, мабуть, найважливіша група для мене. Він грав у старому театрі в Брукліні, і це був найкращий концерт, на якому я коли-небудь була.

Forest Swords – War It

Не так давно мій друг представив мене художнику і музиканту Меттью Барнсу, який працює під псевдонімом Forest Swords, і тепер ми в HVOB постійно про нього говоримо. Ми плануємо долучити його до нашого фестивалю, який відбудеться у Відні в червні. Він називається Checkfest, ми вже провели його в Йоганнесбурзі і незабаром будемо робити все більше фестивалів по всьому світу.

Low – Disarray

Я прихильник Low. Вони створюють красиву, тендітну музику, і тільки що представили новий альбом. Це мій улюблений трек нового матеріалу, і я з нетерпінням чекаю можливості побачити їх наживо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.