До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Співачка LAYAH про кохання, музику і гороскопи

Ще одна модна точка з'явилася на карті Києва – в самому серці міста, на бульварі Лесі Українки, 23б, відкрився аутлет-магазин Yes, God, Yes, а однією з перших його відвідувачок стала співачка LAYAH. Під час примірки Vogue.ua поговорив з нею про музику, кохання і навіть гороскопи.​

LAYAH

Найкраща порада, яку ти отримувала з приводу своєї музики?​

Реклама

Робити те, що подобається, і не піддаватися впливу формату. Справжня музика рано чи пізно знайде свого слухача.

Кому в першу чергу ти даєш слухати свої нові пісні?

В першу чергу треки слухає Леван. Це талановитий музикант і мій друг. З ним ми зробили ЕР "Поза часом". І тільки йому я довіряю свої демки. Його думка для мене дуже важлива.

<b>LayahAshik</b>

Твоє останнє музичне відкриття?​

Sevdaliza – голландська співачка іранського походження. Про неї я дізналася півроку тому і зовсім недавно була на її концерті. Повинна сказати, що це найкращий концерт, який я бачила.

Де ти складаєш пісні?

Вдома, на відпочинку, в літаках. Усюди, де є вільний час. Але не кожен день, не під час всякого відпочинку і перельоту. Важливий стан наповненості – тільки тоді я готова матеріалізувати свої почуття в музику. І місце не має до цього ніякого стосунку.

Топ Rodarte, юбка A.W.A.K.E.

Топ "guilty pleasure" пісень, які ти слухаєш, коли ніхто не бачить.

Справа в тому, що я слухаю дуже різну музику різних виконавців. І мені не соромно ні за одного з них. Це можуть бути і пісні гурту "Блестящие" 1996 року, але я не буду ховатися ні від кого, якщо мені ця музика приносить задоволення.

Куди в Києві піти потанцювати?

Бар "Бездельники", бар ресторану Must і Closer

Топ Rodarte, брюки і взуття Marni

Ти пам'ятаєш, коли вперше заспівала на публіці?​

Не пам'ятаю ... Пам'ятаю, що спочатку я танцювала на публіці. До 12-ти років я займалася хореографією. Виступала на конкурсах і міських заходах.

Найкращий кліп 2017 року?

Іван Дорн – Collaba

Порадь три найкрутіших альбоми​

Можна чотири? Це альбоми в моєму плейлисті, які я слухаю найчастіше: Sevdaliza – Children of silk, Ivan Dorn – OTD, YUKO – Ditch, FKA-twigs – EP1

Сукня Maison Rabih Kayrouz

Telegram чи Instagram?

Telegram я не користуюся, хоча всі розповідають про смішні смайли, котрі є в цьому додатку. Instagram – це єдина мережа, яку я веду особисто, але не регулярно виходить це зробити. Я не вмію спеціально фотографувати себе для публікацій. Якщо ж це відбувається саме собою, то можу викласти кілька фотографій.

Ти гуглиш себе?

Ні. Всі публікації мені присилає мій менеджер. Але якщо немає ніяких моментів, на котрі варто звернути увагу, то я їх не читаю.

Топ Rodarte

Користувалася коли-небудь своєю популярністю заради вигоди?​

Вигода – це для мене щось нечесне. Це ніби ти отримуєш за рахунок того, що інший втрачає. Тим більше використовувати любов слухачів в корисливих цілях! Це точно не про мене.

Співаєш в караоке? Чиї пісні?​

Ми з друзями любимо співати, особливо пісні з дев'яностих і нульових. Була чудова поп-сцена в той час: Варум, Агутін, "Гости из будущего", Земфіра, "Отпетые мошенники", "А-студіо".

Віриш у гороскопи?

Вірила, коли вчилася в школі. Читала їх у кожній газеті. А ще згадала зараз, що обожнювала журнали Cool і Cool Girl. Збирала всі версії та насамперед перевіряла, чия фотографія на постері.

<b>LayahAsthik1</b>

Читала свій прогноз у лютневому Vogue?

Я прочитаю!

До реалізації намічених планів, попри святковий настрій, потрібно приступати швидко і діяти – активно й енергійно, не витрачаючи час на порожні розмови і прокрастинацію. Що думаєш? Ніякої любові і романтики...

Це саме те, що потрібно найближчим часом. Робота, робота! Але любов є у всьому і завжди. Навіть в тяжкі будні. Все залежить від того, чи готова людина бачити її і виділяти серед величезного потоку подій та інформації. Я готова. Музики без любові не буває.

Фотограф: Павло Блудовський
Стиліст: Аліна Гельзіна
Hair Artist: Павло Лотнік
Make Up Artist: Юлія Щелконогова

Адреса магазину Yes, God, Yes: бул. Лесі Українки, 23Б

Телефони: +38 (044) 374 03 20, +38 (050) 859 32 26

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.