До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перша леді: новий кліп Pianoбой feat. Alina Pash

Дмитро Шуров, відомий як Pianoboy, представив новий кліп, який присвятив сучасним жінкам, з їхніми особистими історіями, слабкостями і успіхами. Трек символічно називається "Перша леді", а його головний посил: кожна дівчинка, дівчина і жінка – господиня свого життя, своя власна "перша леді". Не важливо, який у неї статус, вік і життєві цінності – головне, що допомагає їй почуватися єдиною і неповторною? Розібратися в цьому філософському питанні Шурову допомагала Аліна Паш.

"Жінки сильно вплинули на мою особистість і наповнили моє життя новими сенсами", – каже Дмитро Шуров – Ми живемо в час, коли у жінки є право вибору – бути собою. Домогосподарка, співачка, спортсменка, бізнесвумен ... Якщо жінка не боїться мріяти і вірить в свої сили, завжди знайдеться той, хто підтримає її і захоче бути поруч".

Реклама

Відеоробота "Перша леді" – це чистісінький концентрат різноманітних жіночих емоцій. Кожна жінка, яка взяла участь в зйомках, поєднує в собі десятки почуттів і емоцій: чемпіонка світу з боксу Аліна Шатернікова, дизайнерка Ліля Літковська, телеведучі Василіса Фролова та Кароліна Ашіон, акторки Марія Кравець та Наталія Васько, рестораторка Олена Борисова, волонтерка Ліна Дешвар, танцівниця Даша Зарубіна, режисерка Настя Фалілеєва, травесті-діва Дана Нешнл, Олена Гудкова (Кураж-Базар), Сабіна Мусіна (G-Bar), Ольга Кудиненко (фонд "Таблеточки") і багато інших. Вони незалежні, сильні духом, і кожна досягає своєї мети.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.