До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

MONATIK зіграє благодійний концерт у Києві

19 травня MONATIK зіграє великий благодійний концерт у Києві. Кошти, зібрані завдяки продажу квитків, будуть спрямовані на купівлі квадрокоптерів для бійців 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців ЗСУ. Концерт відбудеться в Osocor Residence. Нагадаємо, що Дмитро Монатик планував провести цей концерт ще влітку, на День Незалежності України, але тоді виступ скасували з метою безпеки.

Реклама

"Такі концерти сьогодні мають на меті надзвичайно важливу місію. Ми не тільки збираємо на виступах кошти для наших воїнів ЗСУ та українців, які зараз потребують допомоги. Ми також є арт-терапією для наших героїв та людей, що переживають наслідки повномасштабного вторгнення", — розповідає про головну мету своїх виступів артист.

На травневому концерті можна буде почути як гіти Дмитра Монатіка, так і його нові треки, створені вже під час повномасштабної війни. Cеред них — новий гіп-гоп-трек "Сила", присвячений силі українців. Нагадаємо, що за останній рік MONATIK зосередився на волонтерській діяльності — зокрема, артист дає концерти у прифронтових зонах для військових, сімей полонених бійців, освітян та лікарів. Під час туру Європою з програмою "ART Оборона" артистові вдалося виділити понад 600 000 євро благодійному Фонду UNITED24 та "Охматдиту".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.