До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Марта Адамчук представила авторський проєкт MORA

Марта Адамчук, півфіналістка проєкту "Голос Країни" та учасниця "Клубу шляхетних співачок", представляє авторський проєкт MORA.

"MORA — це результат пошуку себе, суть якого в розкритті нових граней моєї творчості", — говорить співачка. Марта Адамчук пояснює, що вибрала такий псевдонім тому, що він "суголосий з ім’ям Марта", але тоді як Марта — це вже проявлена ​​частина, то MORA — внутрішня й ще не розкрита суть. За словами співачки, MORA — це також збірний образ усіх сучасних жінок.

Реклама

"Цей проєкт також є результатом любові. Коли ти закоханий, то замислюєшся, як бути для свого коханого цікавою, різною. Тож дуже глибоко й сильно починаєш шукати й розкриваєш себе. І для нього, і для себе, і для інших", — зізнається Марта.

Перша пісня проєкту — #liveLight, що означає "живий світ", "світло життя" або "жити легко". Це пісня про рух, бажання, активності, бажання вирватися з обмежень, контролю, трансформувати негатив і виявити позитив.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.