До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт "Океан Ельзи" присвятив нову пісню Маріуполю

"Місто Марії" – нова зворушлива пісня гурту "Океан Ельзи", привячена Маріуполю та його героїчним захисникам. Запис цієї пісні було зроблено на репетиції музикантів 21 квітня. "Буде довіку стояти праведне місто Марії, доки над гордим Азовом сонце встає", – ці пронизливі рядки Святослава Вакарчука сьогодні сприймаються особливо.

Нагадаємо, що фактично з 1 березня Маріуполь знаходиться у блокаді російських окупаційних військ. За даними маріупольської міської ради, в місті зруйновано фактично 80% будівель, серед них – пологові будинки, Маріупольський обласний театр та школи. Кількість загиблих у місті досі невідома, але влада каже, що це десятки тисяч цивільних маріупольців. Уже другий місяць поспіль близько 1000 людей ховаються від авіанальотів та бомбардувань у підвалах заводу Азовсталь, у них закінчуються вода, їжа та необхідні ліки. У березні президент Володимир Зеленський присвоїв Маріуполю звання міста-героя. Пронизливу хроніку подій у щоденнику журналістки з Маріуполя читайте на сайті.

Реклама

Нагадаємо, що 24 квітня о 21:00 в ефірі національного ТБ-марафону відбудеться трансляція благодійного концерту гурту "Океан Ельзи" "І все буде добре".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.