До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ЛУНА випустила новий сингл "Пелікан"

ЛУНА випустила новий сингл під назвою "Пелікан". За словами співачки, вона написала цей трек в день затоплення крейсера "Москва".

ЛУНАЛУНА

"Культурні кордони – зона спілкування чи роз’єднаності? В випадку з росією – друге. Цей кордон щодня міцнішає, та у всього є свій зворотній бік. Протиставляючи себе вражому, культура неминуче спрощується. Вона висуває вперед свої символи та ознаки власної індивідуальності. Стає більш жорсткою: агресивною, плакатною. Врешті місце витонченості і таланту займає поза та жест, — розмірковує ЛУНА. — Це природно. В спрощенні будь-якій культурі легше захищатись. А жорсткою вона стає тому, що тільки таким чином культура під натиском може зберегти себе. В ідеальному світі кордон має бути винятково зоною спілкування. Бо культура – це і є спілкування, діалог. Але тільки там, де для нього ще залишилось місце. Замість цього буде стіна. Свій кордон ми знайдемо, та розмиємо його в іншому місці".

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.