До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лаура Марті проведе перший в Україні сторіз-концерт

16 липня в Києві, на березі Дніпра і просто неба, відбудеться концерт співачки і композиторки Лаури Марті. Подія пройде в новому для України сторіз-форматі.

Концерт "День народження на сцені" буде максимально інтерактивним: гості стануть не лише глядачами, а й учасниками події. "Після того, як мій концерт 3 червня пройшов з аншлагом, я зрозуміла, що хочу ще, і якомога швидше! Я отримала стільки добрих емоцій від своїх глядачів, що захотілося стати до них якомога ближчою... Тільки така музика, що народжується із власного досвіду, сприйняття світу, взаємин з людьми може бути справді щирою, і я стиратиму межі між сценою і життям", коментує Лаура.

Реклама

Окрім іншого, співачка також готова озвучити свою соціальну місію. Як людина з сім'ї, яка пережила всі проблеми інтеграції в незнайому культуру, Лаура Марті має намір активно просувати цю тему в публічному просторі. Ще одна проблема, яка хвилює Марті, професійна і соціальна реалізація дівчат Сходу, які, як і раніше, через традиції, живуть в режимі обмежень, не маючи можливості розвивати власні таланти і шукати покликання.

На концерті Лаура Марті, відома передусім як виконавиця джазу етно і попмузики, порадує гостей новою і знайомою музикою, а також продемонструє результати своїх експериментів у створенні авторських жанрів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.