До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто виступить на "Супербоулі" 2020 року

Щорічно в першу неділю лютого в США проходить головна спортивна подія – фінальна гра за звання чемпіона Національної футбольної ліги. Проте, за роки існування цей день перетворився на національне свято Super Bowl Sunday, а супровідні виступи артистів чекають не менше за імена переможців.

Один з найпочесніших і найбільш відповідальних виступів Super Bowl – виконання національного гімну США перед початком гри. Цього року така честь випала Демі Ловато.

Реклама

Потім велике шоу влаштовують у перерві гри. Воно зазвичай починається приблизно через 90 хвилин після початку матчу. Цього року на сцену Супербоула вийдуть Дженніфер Лопес і Шакіра. У обох виконавиць тривала музична кар'єра і кожна з них допомогла зробити латинську поп-музику мейнстримом. Очікується, що обидві виконають свої головні хіти: Лопес – On the Floor і Is not Your Mama, а Шакіра – Hips Do not Li і Chantaje.

До сих пір співачки не розповідали про свій дебют на "Суперкубку". Але якщо їхнє майбутнє шоу буде чимось схожим на звичайні виступи на сцені для них самих, то глядачі можуть очікувати чимало змін убрань, енергійних танців і видовищних спецефектів.

@jlo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.