До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Коли квітне папороть": новий чуттєвий альбом ROXOLANA і Phil it

Співачка ROXOLANA та творча спілка Phil it, заснована музикантом і саундпродюсером Пилипом Коляденком, випустили спільний альбом. "Коли квітне папороть" — чуттєва та стильна музична збірка, до якої увійшли чотири треки. Кожна пісня є відображенням ледь вловимих граней та відтінків кохання — від перших мрій і пристрасті до ностальгії і спогадів про яскраві переживання.

Реклама

"Мені здається, сила цього альбому в його неоднозначності, тому що кожен може прослухати ці пісні і відчути резонанс зі своїм настроєм та відчуттями, але вони не дадуть слухачам жодної конкретної відповіді, — говорить ROXOLANA. — Ви можете відчути, згадати і, можливо, загоїти свої рани, але відповідей на внутрішні питання ви тут не знайдете".

ROXOLANA

Пилип Коляденко, зі свого боку, описує цей альбом як згадку про безтурботність, яка сьогодні майже неможлива у нашому житті. "Він про ледь помітний, але такий солодкий спогад. Він про неї… Про легкість дотику її рук, ковток свіжого повітря крізь світле волосся. Він про нього… Про невгамовну душу, що блукає шумними вулицями. Він про його надію. Надію зустріти її знов".

Пилип Коляденко

Разом з новим EP музиканти представили live-відео на пісню "Мені тебе бракує", яке було знято під час виконання треку на сольному концерті ROXOLANA у Києві в квітні. Почути наживо пісні з альбому можна буде 19 липня на концерті Phil it на майданчику V’YAVA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.