До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Kalush Orchestra закликали світ врятувати захисників Маріуполя та Азовсталі

Просто зараз у Турині проходить пісенний конкурс "Євробачення", у фіналі якого вже виcтупив гурт Kalush Orchestra. Багатотисячна аудиторія тепло сприйняла номер наших артистів, але найголовніше відбулося саме після основного виступу: Олег Псюк знайшов буквально кілька секунд після виступу, щоб сказати слова, які від нього очікувала вся країна. "Врятуйте Маріуполь! Врятуйте Азовсталь!", – вигукнув співак. Нагадавши усьому світові про те, що зараз відбувається в Україні.

Нагадаємо, що подібний заклик стався вперше в історії "Євробачення", позаяк будь-які політичні прояви заборонені регламентом конкурсу, а учасники можуть бути дискваліфіковані. Проте Kalush Orchestra, одні з потенційних переможців цього року, довели, що доля українських захисників для них набагато важливіша за можливі наслідки.

Реклама
Виступ Kalush Orchestra
Виступ Kalush Orchestra

Світ має знати, що вже 80 днів захисники Маріуполя в надлюдських умовах не просто відбивають ворожі атаки, а вмудряються контратакувати, захищаючи цивільних та поранених під постійними авіанальотами, роботою артилерії та спробами штурму заводу "Азовсталь", який став для них справжньою фортецею.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.