До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали сценічні костюми Макса Барських для шоу "Семь"

29 листопада в Києві відбувся масштабний концерт Макса Барських, який зібрав понад 12 000 його шанувальників. Шоу називалося "Семь" і було присвячене новому однойменному лонгплею. Не обійшлося, звичайно, і без вже знайомих усім хітів. Крім музичної частини команда Барських завжди ретельно продумує і візуальну картинку, яку побачить глядач. Vogue.ua дізнався, як створювали сценічні костюми Барських.

Концерт Макса Барських
Балет на шоу Макса Барських

"Від етапу до етапу, коли продумую образ Макса, я завжди орієнтуюсь на атмосферу, яка виходить від його музики. Саме вона диктує, який повинен з'явитися персонаж перед глядачем. А персонаж диктує все: навколо нього наша команда вибудовує світ нового Барських, – розповідає продюсер артиста Алан Бадоєв. – Стиль Макса завжди більше, ніж модні речі. Кожен його період чітко можна віднести до певного силуету".

Реклама
Концерт Макса Барських

Працював над костюмами Барських дизайнерський дует LUVI, який 2017 року на запрошення Vogue UA, в тому числі, створював костюми для ведучих конкурсу "Євробачення" в Києві. Вікторія Заграфова і Людмила Седляр (LUVI) вже більше 10 років співпрацюють з Бадоєвим і відмінно знають Макса Барських. "Вони розуміють, яким йому необхідно стати, щоб зіграти нового персонажа", – додає Бадоєв.

Концерт Макса Барських

Зараз у Барських новий етап у творчості, і образ його змінився відповідно. В його костюмах простежується тісний зв'язок з естетикою 1980-х років, а в музиці артиста переважають танцювальні ритми, характерні для того часу.

Концерт Макса Барських
Концерт Макса Барських

"Все почалося, коли Алан прийшов до нас в майстерню з ідеєю кліпу для пісні Макса "Берега". Ми сиділи і вигадували які кольори, які текстури, які силуети зможуть створити настрій 80-х в міксі з ще не живими 90-ми, – згадують Седляр і Заграфова. – Так ми придумали срібну бітловку зі спущеною лінією плеча і великими підплечниками, рукавами-рукавичками (гучним трендом) і шкіряні брюки з високою посадкою а-ля персонаж "фабрики" Енді Ворхола. Образ був настільки вдалим, що ми з Аланом і Максом вирішили залишити його як головний концепт сценічного костюма".

<b>Barskih_Primerka</b>

Ще одна важлива деталь сценічного образу Барських – берет. Він з'явився випадково. Макс прийшов на примірку в LUVI – тоді вони приміряли широкоплечі піджаки, що нагадують мафіозі з 1990-х і Вікторія Заграфова наділа йому на голову власний берет Gosha Rubchinskiy. "Він випадково потрапив настільки в тему, що ми вирішили його залишити в межах концертного лука", – говорять в LUVI.

Концерт Макса Барських

Подбала команда Макса Барських і про модні речі для своїх фанатів. Напередодні концерту вони представили колекцію мерча, створену разом з Litkovskaya. Увійшли до неї різноманітні худі, поясні сумки і панами.

<b>Barskih_Berega</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.