До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали костюми для кліпу Lida Lee "Пойми"

Підопічна лейбла Monatik Corporation, співачка Lida Lee випустила кліп "Пойми", у якому ефектно танцює танго й співає про своє життя. Режисер відео — Таню Муіньо, одна з найяскравіших кліпмейкерок в Україні, відома своєю співпрацею з MONATIK і цілим сузір’ям західних попзірок — Cardi B, Katy Perry, ROSALIA.

За словами самої Lida Lee, "Пойми" — це пісня про те, що відбувалося в її житті раніше. "Історія про те, як все почалося й скільки всього довелося пережити перед тим, як випустити дебютний трек „Достопримечательность"", — зізнається співачка. Нагадаємо, що кілька років Ліда була бек-вокалісткою Monatik, і тільки минулого року почала сольну кар’єру. Втілити ідею допоміг хореограф-постановник Денис Стульников: у пристрасному танго Ліда немов звільняється й дозволяє собі бути справжньою.

Реклама

Автор костюмів для кліпу — дизайнер Іван Фролов. Спеціально для vogue.ua Іван розповів, як створювали образи. "Ми ставили перед собою два завдання: підкреслити образ і характер Ліди, а також її вже сформований артистичний стиль. Ну й звісно ж, зробити його відповідним для реалізації складної хореографії. Хореографія буквально диктувала все — від вибору матеріалів до силуету костюма, який би в динаміці ще більше зачаровував, приваблював погляди й підкреслював всі лінії. Саме тому вибрали асиметричну історію, коли відкрита одна рука й одна нога, а лінії й шви вздовж комбінезона повторюють фігуру Ліди. Образ також доповнено декором з використанням дзеркальних кристалів, а грайливого характеру йому додає білизна, всипана кристалами".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.