До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали концертні костюми Луни

На вихідних в Києві відбувся концерт Луни. У заповненому концертному залі Христина Бардаш представила альбом "Острів свободи". На концерті зібралось понад 4000 фанатів групи. Перед модниками в Balenciaga і в одязі українських дизайнерів Христина поміняла чотири образи і один раз вийшла на біс. Сценічні костюми для співачки створювали дизайнери брендів Anna October і Frolov, які спеціально для Vogue UA розповіли про роботу з Луною.

Anna October

<b>kri142</b>

Реклама

Анна Октябрь: "Христина написала мені якраз в період, коли я слухала її пісні, занурившись в стан ніжності, жіночності, закоханості. Ми зустрілися за тиждень до концерту, у мене на той момент було готово багато ескізів, і зупинилися ми на сукні "перлинової нареченої". Її ми пошили з найтоншого італійського шовку з срібним відблиском, а також доповнили квітами, зробленими з тканини вручну. Вибір припав на цю сукню, тому що вона втілює у собі ту енергію і образ легкості, жіночності і якоїсь "нереальності", що такий близький Луні, і який я так люблю створювати. Примірки були легкими, швидкими, суцільна насолода. Я дуже задоволена результатом, на концерті отримала фантастичне задоволення!"

Frolov

Іван Фролов: "В цілому, наша співпраця почалась з того, що Христина та її стиліст Саша Мажара запропонували мені створити одну сукню для концерту в Києві. Після цього у нас була зустріч в моєму шоурумі, де ми приміряли нашу прозору "сяючу" сукню. Саме там ми почали жартома підбирати одяг з різних колекцій Frolov. І з цього виросла велика ідея – заповнити концерт не одним луком Frolov. Так сталося, що ми створили для Луни три дуже різні сексуальні образи".

<b>kri242</b>

"Перший образ шкіряне пальто з корсетом, яке водночас є міні-спідницею, з дуже тонкою вуаллю внизу. Наступний лук – цілковито вишита скляними кристалами спідниця, з прозорою деталлю по всій нозі, на якій ми також вишили символ Луни, та чорна футболка. Останній образ був найскладнішим сукня з тонкої тілесної вуалі, розшита камінцями. Її ми вдягли на силіконовий корсет з блакитним пір'ям та блакитними трусиками".

<b>kri342</b>

"Кожна наша примірка була особливою та цікавою. Тому що в її процесі змінювалась сценографія та створювались нові деталі. Наприклад: розривання футболки прямо на сцені, чи сумочка для блоку вушних моніторів, яку ми розшивали камінцями. Під час зустрічей та спілкування, ми дуже захоплювалися самим концертом. Тому образи ставали частиною шоу. І, насправді, зараз, ми вже розмовляємо про нові проекти і дещо спеціальне для Луни".

<b>kri442</b>

Фото: Yarema Malashchuk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.