До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув концерт гурту ONUKA і НАОНІ

25 жовтня в "Жовтневому палаці" гурт ONUKA представив альбом "MOZAЇКА" в супроводі Національного академічного оркестру народних інструментів України. Концерт відбувся з повним солд-аутом, музиканти тричі виходили на біс. Потужним і соціально орієнтованим хітам з альбому – наприклад, GOLOS і GUNS DO NOT SHOOT, – оркестр надав нового, навіть містичного, звучання.

"Для більшості музикантів почути свою музику у такому виконанні – найвищий рівень насолоди. І не важливо: грає артист класику, рок чи електроніку. Річ у повноті та багатошаровості звучання. Гадаю, навіть важко вигадати щось досконаліше з погляду виконавця. З огляду на різноплановість нового альбому, аранжування стали складнішими, ніж раніше. Оркестр надав нових сенсів вже добре відомим трекам з платівки, а от синглам ZENIT та XASHI навіть більш авангардного звучання. Як на мене, ми влучили в серце. Під час виконання останніх треків Жовтневий піднявся, а далі – справжній землетрус. Заради такої віддачі хочеться жити", – поділилася Ната Жижченко.

Реклама

Що відбувалося за лаштунками концерту, знає vogue.ua:

<b>ONUKA</b>

Фото: Марія Павлюк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.