До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Джамала готується до концерту в Києві

23 листопада Джамала представить у Києві свій новий альбом "Крила" першу платівку після народження сина співачки, Еміра-Рахмана.

"Він сповнений любові, мудрості і протиріч", так лаконічно і, водночас, тонко Джамала описує свій новий альбом "Крила", який представила в жовтні. Це дуже сильний альбом: у ньому є соул і урочистість пісні Happiness, мінімалізм і, разом з ним, напруження в "Натовпі", написаному на поезії Олени Теліги, збірник якої Джамала знайшла в готельному номері в Трускавці, динаміка і абсолютна танцювальність в The Great Pretender. 14 листопада стартував великий всеукраїнський тур співачки, а 23-го числа Джамала відіграє концерт в київському клубі BelEtage. "Крила" перша платівка після народження сина співачки, і перше велике турне, у яке Джамала вирушила у статусі матері. Про підготовку до нього, і про колискову, яку вона присвятила своєму синові, Джамала розповіла у спеціальному відео Vogue.ua.

Реклама

Над відео працювали: Анна Бугакова, Дарія Слободяник.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.