До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Іван Дорн записав кавер на трек гурту "Океан Ельзи"

Треку "Сьогодні" 20 років — гурт "Океан Ельзи" презентував його в далекому 2001 році. Через 20 років пісня отримує нове життя — Іван Дорн і саунд-продюсер ROZHDEN записали свою версію під назвою "Тебе нема сьогодні". Музиканти називають це "переосмисленням" і кажуть, що для них обох це була велика авантюра, від якої вони дістали велику насолоду. Разом з піснею Дорн презентує кліп, у якому знявся разом зі своєю дружиною Анастасією.

Кадр з кліпу "Тебе нема сьогодні"

"Ми з Рожденом хотіли по-іншому розкрити потенціал цієї пісні, додавши потужний приспів, — каже Дорн. — Пісня трансформувалася як конструктор. Єдиною складністю в роботі над нею виявилося знайти нову манеру вокалу, щоб відрізнятися від харизматичного й упізнаваного голосу Святослава. Коли ми зробили той самий приспів, з’явилися мурашки, ми зрозуміли — „це воно, гіт наших сердець". І тепер я дико пишаюся цією піснею".

Реклама

Зрежисувала кліп "Тебе нема сьогодні" українська дизайнерка Юля Паскаль. Для Юлії це дебют у ролі режисерки: за словами Дорна, він любить нестандартний підхід, тому довірився Юліному баченню кадру. Разом з музикантом у кліпі знялася дружина Івана Анастасія. Вперше за 14 спільних років пара, яка завжди оберігала своє життя від зайвої уваги, дозволила собі таку публічність. Відео Юлі Паскаль — зворушлива історія кохання, у якій герої не тільки закохані, а й вразливі. У кліпі Іван і Настя танцюють, пустують, готують разом сніданок. Саме цю вразливість вдалося передати завдяки тому, що в кадрі — не актори, а реальна пара.

"Коли режисерка Юля розповіла мені свою ідею кліпу, ми зрозуміли, що таку зворушливу й глибоку історію можна показати в кадрі по-справжньому тільки з коханою людиною, — каже Іван. — Ми з Настею завжди вважали, що особисте має залишатися особистим і не хотіли зайвого уваги. Однак тепер ми готові до цієї уваги як дві особистості зі своїми світами". Для Анастасії Новікової це також дебют у ролі актриси — за фахом Настя дизайнерка інтер’єрів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.