До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Іди" — новий ліричний трек Scorpioprincesse

Яна Бородіна, відома за псевдонімом Scorpioprincesse, — популярна йога-коучка з Києва, яка практикує 11 років, з яких 6 — викладає. Сьогодні Scorpioprincesse презентує новий проєкт — ліричний трек "Іди".

Реклама

Нова композиція "Іди" досліджує глибини емоційної втрати і вічного полум'я кохання, що все ще горить у серці артистки. Трек поєднує в собі елементи брейк-біту, поп та електро, створюючи виразну рефлексію світогляду артистки. Scorpioprincessе веде слухачів у подорож через свій досвід втрати близької людини, пропонуючи катарсис як для себе, так і для своєї аудиторії.

Цінність музичного проєкту полягає в тому, що артистка Scorpioprincesse професійно займається роботою з тілом та ментальним здоровʼям як йога-коучка. Ним Бородіна продовжує трансформативні практики негативних почуттів. "Іди" є свідченням про незгасну силу кохання, почуття, яке часто здається загубленим у світі цинізму. Однак Scorpioprincess відроджує цю віру, надаючи їй музичну форму, перетворюючи біль в енергію, що лунає в кожній ноті.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.