До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Houdini: слухаємо новий трек Дуа Ліпи

Після виходу другого альбому Дуа Ліпи Future Nostalgia 2020 року був гарячий альбом реміксів, річний світовий тур, глобальний гіт-сингл з Елтоном Джоном та віральна композиція з фільму "Барбі". Проте минуло майже три роки, і вчора Дуа Ліпа презентувала Houdini — головний сингл і відео з її третього повноформатного альбому, який досі не має назви.

Реклама

Houdini є як прогресом, так і продовженням Future Nostalgia: жорсткий ритм пісні та атмосфера танцювального майданчика — усе те, чого очікують шанувальники, але музика композиції вирізняється більш мелодійними нюансами. Пісня була написана Ліпою разом із Кевіном Паркером і Денні Л. Гарлом, а також із найкращими авторами пісень Тобіасом Джессо-молодшим і Керолайн Айлін.

На початку 2022 року Дуа Ліпа сказала Елтону Джону в своєму подкасті "Dua Lipa: At Your Service podcast", що альбом наполовину завершений, але в розмові з Variety наприкінці минулого року співачка прокоментувала: "Все повністю змінилося, оскільки я продовжувала працювати, і тепер справді відчуваю, що альбом починає звучати зв’язно. Тому я збираюся продовжувати писати в перші місяці нового року і подивлюся, куди це мене приведе. Альбом інший — він все ще поп, але він інший за звучанням, і тут більше ліричної теми. Якби я сказала вам назву, все мало б сенс — але я думаю, що з цим доведеться почекати".

Наразі офіційної дати релізу нового альбому ще немає, проте він очікується на початку наступного року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.