До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ONUKA презентує ліричний альбом ROOM, присвячений українцям

ONUKA презентує четвертий музичний альбом ROOM, який має стати справжнім "прихистком" та безпечним простором для кожного слухача, адже сама артистка називає його альбомом-терапією. До альбому увійшли 10 пісень, дві з яких вже раніше виходили у форматі синглів: балада "Душа Народу" та життєствердна PEREMOHA.

Реклама

Ніхто з українців не обирав опинитися у цих подіях, ніхто не очікував, що його життя розділиться на "до" і "після". Мало хто мав можливість для усвідомлення свого вимушено нового життя. Власне, саме тому цей альбом — найбільш ліричний та особистий в творчості гурту — отримав назву "ROOM". За задумом Нати Жижченко та Євгена Філатова, ця музика — символічний безпечний простір, де кожен слухач може поринути у свій внутрішній світ.

Для Нати Жижченко таким безпечним простором стала стала музична
майстерня її дідуся, відомого майстра народних інструментів Олександра Шльончика у Чернігові. У записі альбому взяли участь музиканти з Чернігівщини: Чернігівський Академічний хор ім. Дмитра Бортнянського, Хор старших класів "Провесінь" КЗМПО, ансамбль домристів Чернігівського музичного коледжу ім. Л. Ревуцького тощо.

"Кожен трек альбому піднімає свою проблематику: ПТСР на рівні нації, вимушений переїзд, втрата рідних, втрата домівки, житла, призначення, роботи чи навіть власного простору", — пояснює Ната Жижченко. Реліз окремих композицій буде долучено до актуальних благодійних ініціатив: психологічна підтримка військових, що переживають ПТСР, підтримка жінок-парамедикинь, які працюють в найгарячіших точках, опіка біженців, збереження культурної спадщини тощо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.