До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт TVORCHI представив новий альбом 13 waves

Український електронний гурт TVORCHI представив свій третій альбом 13 waves, який музиканти були змушені написати віддалено один від одного. Проте на якість це ніяк не вплинуло.

Альбом 13 waves складається з 13 треків, які TVORCHI називають "представниками нової хвилі української музики". Серед пісень платівки також є і спільний трек з Alina Pash, повна версія треку Bonfire і випущений напередодні лід-сингл альбому — Living My Life.

Реклама

Основну частину альбому довелося записувати під час самоізоляції, тому учасники гурту Джеффрі Кенні й Андрій Гуцуляк створювали музику окремо один від одного, спілкуючись через FaceTime і записуючи свої партії кожен у себе вдома. Саунд-продюсером альбому став Андрій, а Джеффрі написав тексти до всіх пісень.

TVORCHI, мабуть, одні з найпродуктивніших молодих артистів на українській музичній сцені. Їхній попередній альбом Disco Lights вийшов лише рік тому, і ось вже готовий новий матеріал. "Я думаю, що більша частина нашої продуктивності пов’язана ​​з тим, що ми багато часу перебували вдома. Це дуже допомогло краще зосередитися й віддати всю увагу кожному окремому треку", — каже Джеффрі. Зі свого боку Андрій пояснює, що вони надихаються максимально різними речами: від погоди до різних фільмів, коктейлів, людей. Тому дует має так багато ідей, які вони відразу ж намагаються втілити в життя.

Карантин дав хлопцям змогу спрямувати увагу на створення нової музики. "Так, мені дуже сподобалася робота над альбомом, яка тривала в самоізоляції. Повна тиша й зосередження зробили свою справу — створювати пісні без всіх відвабливих чинників виявилося дуже ефективним, — розповідає Джеффрі. — Ми не жертвували нічим іншим, як часто роблять музиканти, а просто проживали таке ж життя, як усі, але завдяки карантину могли бути продуктивнішими, ніж будь-коли".

Деякі треки хлопці встигли записати разом ще перед карантином, наприклад Get U Back, Scandalous. Але більшу частину TVORCHI писали дистанційно: Bonfire, Psycho. Месенджери стали їхніми найкращими помічниками: у них вони обговорювали ідеї, показували один одному різні партії й визначалися з фінальним варіантом треків. "Карантин став для нас не перешкодою, а, навпаки, каталізатором творчості", — зауважив Андрій.

Весь альбом 13 waves сповнений експериментів над звуком, вокалом, поєднанням стилів. Це можна відчути, якщо прослухати альбом Disco Lights і порівняти його з 13 waves. "Ми хочемо приносити новий звук нашим прихильникам, свіжість і завжди змінюватися", — ділиться Гуцуляк. Кожна пісня і весь альбом загалом стали експериментом. Але за словами Джеффрі, експерименти дуже потрібні будь-якому виконавцю, який хоче показувати різні свої грані, і дивувати. Що ж, у TVORCHI це, безсумнівно, виходить.

Альбом 13 waves доступний для прослуховування й завантаження на всіх музичних платформах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.