До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фестиваль Leopolis Jazz Fest перенесли на 2021 рік

Один з найпопулярніших джазових фестивалів Європи, львівський Leopolis Jazz Fest, на жаль, також виявився в списку тих заходів, які довелося перенести через пандемію COVID-19. Нагадаємо, що ювілейний десятий фестиваль мав відбутися 25—29 червня 2020 року у Львові. Тепер нові дати фестивалю — 24—28 червня 2021 року. Гарна новина в тому, що у зв’язку з карантином фестиваль не відкривав продажів на концерти 2020 року, тож повертати їх не доведеться.

Джеймі Каллум на фестивалі у 2018 році

"Можливість лежить десь посередині вашої проблеми", — говорив Альберт Ейнштейн і ми знайшли цю можливість — не скасовувати ювілейний фестиваль, а перенести його на рік, — коментує артдиректор Leopolis Jazz Fest Олексій Коган. — Уже почали підготовку до фестивалю у 2021 році й нині ведемо переговори з музикантами. Сподіваємося, що програма 2020 року буде повністю реалізована у 2021 році".

Реклама

До речі, на всіх шанувальників фестивалю у 2021 році чекає сюрприз. За словами мера Львова Андрія Садового, до нових дат Leopolis Jazz Fest у 2021 році планується завершити реконструкцію стадіону для регбі, який є частиною Парку культури й відпочинку ім. Богдана Хмельницького, де проходять наймасштабніші концерти, і найбільшим майданчиком для безплатного перегляду концертів фестивалю. Тож уже за рік на гостей чекає зручна пікнікова зона, де можна буде слухати концерти безплатно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.